Покупцям квартир в Гонконзі пообіцяли електромобілі Tesla в подарунок


Опубликованно 02.12.2017 05:39

Покупцям квартир в Гонконзі пообіцяли електромобілі Tesla в подарунок

Девелопер K&K Property оголосив про те, що перші п'ять покупців елітних чотирикімнатних апартаментів в Гонконзі отримають кешбек в розмірі $64 тис. (3,7 млн руб.) або спеціальні ваучери на суму $79,4 тис. (4,6 млн руб.), на які можна буде придбати електромобіль Tesla Model S. Про це повідомляє британське видання Telegraph.

Житловий комплекс Victoria Skye розташований на місці колишнього гонконгського аеропорту «Кай-Так». В об'єкті 44 квартири площею 1,2 тис. кв. м кожна, пояснюється в публікації. Девелопер збирається продати їх на відкритому аукціоні за стартовою ціною $4,8 млн (279 млн руб.) за кожну, пише The Telegraph. У житловому комплексі розташовані 143 паркувальних місця, які включають в себе спеціальні зарядні пристрої для електромобілів, уточнюється в матеріалі.

В даний час електромобілі користуються великою популярністю в Гонконзі, так як влади ведуть активну боротьбу із забрудненням повітря, уточнює британське видання. Девелопер вважає, що безкоштовний автомобіль або кэшбэк допоможе залучити безліч іноземних покупців, пояснює Telegraph.

23 листопада повідомлялося, що в Гонконзі рекордна угода укладена з житлом за вартістю квадратного метра у всій Азії. Анонімний покупець придбав дві сусідні квартири площею 394 та 425 кв. м в елітному житловому комплексі Mount Nicholson. Загальна сума покупки склала $148,5 млн (8,7 млрд руб.). Вартість 1 кв. м в меншій з двох квартир склала $181,9 тис. (10,6 млн руб.).

У червні цього року ціни на житло в Гонконзі побили рекорд 2015 року. Середня вартість житлової нерухомості зростала протягом 13 місяців поспіль і в квітні досягла показника в $27,8 тис. (майже 1,7 млн руб.) за 1 кв. м.



Категория: Недвижимость