Житловий комплекс на 0,5 млн кв. м побудують на півночі Москви


Опубликованно 02.12.2017 05:39

Житловий комплекс на 0,5 млн кв. м побудують на півночі Москви

Москомэкспертиза погодила проект будівництва великого житлового комплексу на Ленінградському проспекті в Хорошевському районі столиці. Як повідомляється в прес-релізі відомства, що надійшов до редакції, новий РК розрахований на 3,6 тис. квартир. Девелопером проекту виступає компанія Optima Development, а дизайн комплексу розробило британське архітектурне бюро Dyer. Площа РК складе 502 тис. кв., уточнюється на сайті забудовника.

Комплекс під назвою «Прайм парк» буде включати в себе дев'ять веж змінної поверховості, об'єднаних підземною автостоянкою та малоповерховими частинами. На перших поверхах корпусів розмістяться кафе, дитячий садок, школа, супермаркет, офісні приміщення. Також на першому поверсі однієї з веж розташується фітнес-центр з басейном, зонами відпочинку, тренажерними і груповими залами, роздягальнями для відвідувачів, адміністративними і санітарно-побутовими приміщеннями, йдеться в прес-релізі Москомэкспертизы.

Дворівнева підземна автостоянка буде розрахована на 2,4 тис. машино-місць. Крім того, в рамках проекту запланована організація відкритих парковок, випливає з матеріалів Москомэкспертизы. На території комплексу розташуються спортивні та дитячі майданчики, уточнюється в прес-релізі. Також в рамках благоустрою території планується встановити малі архітектурні форми, розбити газон і висадити дерева, йдеться в повідомленні.



Категория: Недвижимость