У Нью-Йорку виставили на продаж острів з окремо за $125 млн


Опубликованно 04.12.2017 13:52

У Нью-Йорку виставили на продаж острів з окремо за $125 млн

У штаті Нью-Йорк на продаж виставлений острів з 98-річним окремо за $125 млн (7,2 млрд руб.). Про це повідомляє новинне агентство Bloomberg з посиланням на міжнародне ріелторське агентство sotheby's International Realty.

Острів Дозорис розміром 18,6 га розташований поруч з північним узбережжям острова Лонг-Айленд в Атлантичному океані. Разом із землею у власність продаються 113,3 тис. кв. м прилеглих водних площ і 40,5 тис. кв. м шельфу, сказано в публікації.

Розташований на острові особняк площею 2,5 тис. кв. м названий Salutation («Привітання») і побудований в 1919 році, сказано в описі. У ньому 11 спалень, вітальня, їдальня на 100 чоловік, 24-метрова оброблена мармуром картинна галерея і інші кімнати, а також приміщення для прислуги, повідомив Bloomberg. Серед іншого особняк цікавий тим, що в 1995 році в ньому знімали романтичну комедію «Сабріна» з Харрісоном Фордом в одній з головних ролей, нагадало агентство.

Фото: sotheby's International Realty

На прилеглій до «Привітання» території знаходяться англійський парк, басейн з критою прибудовою, численні галявини і облаштований піщаний пляж, сказано в описі особняка. Ландшафтним дизайном займався Фредерік Ло Ольмстед, який спроектував Центральний парк на Манхеттені, уточнив Bloomberg.

Творець особняка і початковий власник острова дозволив деяким своїм друзям побудувати собі на Дозорисе заміські будинки, які тепер продаються разом з островом, повідомило новинне агентство. У число додаткових будівель, крім самого «Привітання», входять три будинки і три котеджі сумарно на 21 спальню, а також стайні, човнові доки і гараж на вісім автомобілів, розповів Bloomberg. Свого часу два з цих будинків орендували брат і дружина вбитого американського президента Джона Кеннеді, сказано в публікації.

Фото: sotheby's International Realty

В кінці серпня на продаж був виставлений приватний острів Австралії. Цінник на нього був призначений значно скромніший — 3,5 млн австралійських доларів (близько $2,8 млн).



Категория: Недвижимость