Девелопер з Росії влаштує готель в одній з найдорожчих висоток США


Опубликованно 05.12.2017 19:52

Девелопер з Росії влаштує готель в одній з найдорожчих висоток США

Компанія OKO Group LLC російського бізнесмена і колишнього співвласника «Капітал Груп» Владислава Дороніна займеться редевелопментом Crown Building — одного з найбільш знаменитих і дорогих хмарочосів у США. Про це повідомляє видання про нерухомості в Нью-Йорку The Real Deal.

Доронін має намір облаштувати в хмарочосі готель на 83 номери і 20 елітних квартир, уточнюється в статті. Гостям готелю доступні триповерхова спа-зона площею 2 тис. кв. м, сигарний бар, джазовий клуб і кілька ресторанів, сказано в описі. Квартири в оновленому хмарочосі будуть коштувати $5,9 млн (353,9 млн руб. за даними ЦБ РФ на 16.11) за «однушку» площею 107 кв. м, $26,6 млн (майже 1,6 млрд руб.) — за двокімнатну квартиру площею 407 кв. м, $58,3 млн (близько 3,5 млрд руб.) — за четырехкомнатное житло площею 584 кв. м, повідомило видання.

Найдорожча квартира в перебудованому Crown Building оцінюється в $100 млн (майже 6 млрд руб.), повідомив The Real Deal. Ця квартира розташується в п'ятиповерховому пентхаусі хмарочоса, з-за якого висотка і отримала свою назву (crown перекладається з англійської як «корона»). Загальна площа елітної квартири перевищить 1,3 тис. кв. м. В ній передбачено п'ять спалень (одна з яких займе цілий поверх), два басейни (відкритий і критий), сауна, ігрова кімната, галерея, музичний зал із роялем, а також балкон-тераса по периметру першого поверху, сказано в описі.

Доронін спільно з американо-ізраїльським девелопером Михайлом Шво викупив у Crown Building поверхи з четвертого на 24-ї в 2015 році, нагадало видання. Сума покупки склала $475 млн. У вересні Шво відсторонився від проекту редевелопмента, хоча все ще володіє часткою акцій хмарочоса, писав раніше The Real Deal.



Категория: Недвижимость