Тиньков оголосив про плани будівництва гостьового будинку в Мексиці


Опубликованно 06.12.2017 11:52

Тиньков оголосив про плани будівництва гостьового будинку в Мексиці

Олег Тиньков оголосив про відкриття чергового готелю під брендом La Datcha. Російський банкір планує побудувати гостьовий будинок в Мексиці в 2019 році, випливає з публікації на Facebook.

Villa in Cabo San Lucas в Мексиці стане першим американським об'єктом приватної готельної мережі, яку розвиває Тиньков. Кабо-Сан-Лукас — один з популярних морських курортів Мексики, розташований в штаті Південна Нижня Каліфорнія. «Найкраще місце прямо на березі Тихого океану, точно буде краща дача, я просто закоханий в це місце», — написав Тиньков в соціальній мережі.

Зараз під брендом La Datcha працюють готелі у французьких Куршевелі і Валь-Торансе, італійською Форте-дей-Мармі і на узбережжі Каспійського моря в Астраханській області. Будівництво чотирьох гостьових будинків в Європі і Росії обійшлося Тинькова в $50 млн, стало відомо раніше «РБК-Нерухомості».

Всі готелі входять в La Datcha Tinkoff Collection — портфель особистих об'єктів нерухомості Тинькова, які можна орендувати в періоди, коли ними не користується російський банкір. Зняти гостьові будинки Тинькова можна тільки цілком. Приміром, тиждень оренди двоповерхового дерев'яного будинку площею 1,4 тис. кв. м в Астраханській області коштує 1,6 млн руб.

Наступними об'єктами в Tinkoff Collection можуть стати острів і велика яхта під брендом La Datcha, писала раніше «РБК-Нерухомість». Як випливає з публікації в Facebook, Тиньков має намір оголосити про плани розвитку мережі до 2020 року: «[Це] буде сюрприз крутіше всього», — уточнив банкір.

У 2015 році Тиньков планував побудувати такий будинок на Камчатці, інвестувавши в проект 250 млн руб. У січні 2016 року він відмовився від цієї ідеї, пославшись на бюрократичну тяганину місцевих чиновників.



Категория: Недвижимость