Аналітики оцінили вартість квартир поруч з парком «Заряддя»


Опубликованно 08.12.2017 02:00

Аналітики оцінили вартість квартир поруч з парком «Заряддя»

Найдоступніша за ціною вторинна квартира поруч з нещодавно відкрився у центрі Москви парком «Заряддя» коштує 9,3 млн руб. За таку суму продається 32-метрова однокімнатна квартира в хрущовської дев'ятиповерхівці на Яузской вулиці. Про це йдеться в дослідженні онлайн-сервісу оголошень ЦІАН, наявному в розпорядженні редакції.

У найближчому до «Зарядью» домі (колишній прибутковий будинок за адресою Солянка, 1/2), розташованому в п'яти хвилинах ходьби, найбільш доступна квартира продається за 40 млн руб. найдорожча вторинна нерухомість поруч з парком «Заряддя» пропонується в готелі Four Seasons Hotel Moscow. Тут можна купити апартаменти вартістю до 3,6 млрд руб.

У новобудовах найбільш бюджетним об'єктом на сьогоднішній день є апартаменти площею 44,2 кв. м в проекті «Софійський», які стоять 17,4 млн крб. А найдорожча пропозиція первинного ринку поруч з парком знаходиться у проекті Novel House — це дворівневий пентхаус, який стоїть 508,3 млн. руб.

У загальній складності у радіусі 1 км від меж парку «Заряддя» сьогодні реалізується близько тисячі квартир і апартаментів, уточнюють автори дослідження. Дві третини об'єктів припадає на вторинний ринок, інші пропозиції — новобудови.

Перед відкриттям парку експерти Savills прогнозували, що розташовані поруч квартири зростуть в ціні на 10-15%. В середньому житло в будинках поряд з московськими парками зазвичай дорожче інших пропозицій на 7%.

Парк «Заряддя» був відкритий у вересні цього року і став першим великим парком, створеним у столиці за останні 50 років. Він знаходиться на місці знесеного готелю «Росія» поруч з Кремлем. За підрахунками фахівців, парк будуть відвідувати до 12 млн осіб на рік.



Категория: Недвижимость