Для перших переселенців з реновації підготують понад 5,5 тис. квартир


Опубликованно 11.01.2018 00:08

Для перших переселенців з реновації підготують понад 5,5 тис. квартир

Понад 5,5 тис. квартир будуть підготовлені для переселенців за програмою реновації в Москві до середини наступного року. Про це розповів керівник столичного департаменту будівництва Андрій Бочкарьов, повідомляє «Інтерфакс-Нерухомість».

У міста вже є 12 готових будинків для першочергового переселення москвичів за програмою реновації на 2681 квартиру, нагадав чиновник. «Загальна площа побудованих будинків становить понад 152 тис. кв. м. В даний час завершується обробка цих квартир згідно з підвищеними стандартами. Ці будинки будуть готові до заселення на початку наступного року», — підкреслив Бочкарьов.

Ще 15 житлових будинків знаходяться в завершальній стадії будівництва і плануються до здачі в експлуатацію наприкінці цього року, а до заселення — у другому кварталі наступного, пояснив глава департаменту.

Наприкінці вересня влада Москви опублікували карту адрес 210 перших майданчиків під забудову по програмі реновації. У наступному році під переселення за програмою буде готово близько 1 млн кв. м житла. Ринкова вартість квартир, які переселять москвичів, оцінюється на 30% дорожче їх нинішніх квартир.



Категория: Недвижимость