Ціна продажу елітного житла на Манхеттені впала до рівня 2014 року


Опубликованно 19.01.2018 00:46

Ціна продажу елітного житла на Манхеттені впала до рівня 2014 року

Середня вартість продажу житла класу люкс на Манхеттені опустилася до рівня 2014 року. Про це повідомляє агентство елітної нерухомості Mansion Global.

Ціни на елітне житло в історичному ядрі Нью-Йорка опустилися по відношенню до торішніх на 2%, зупинившись на середньому показнику в $4,3 млн, сказано в публікації. Аналогічна ситуація спостерігається в сусідньому районі — Брукліні, де вартість елітних квартир за рік впала на 3,6%, до $1,6 млн, що стало найменшим значенням з травня 2016 року, повідомив Mansion Global.

У падінні цін на люксову житлову нерухомість винна пропозицію, сильно перевищує попит, прокоментував експерт з ріелторського агентства StreetEasy. «Це не нове явище, але при поточному рівні затоварення елітного ринку і з урахуванням приросту пропозиції тренд буде продовжуватися», — пояснив фахівець.

Згідно рейтингу, складеного міжнародною консалтинговою компанією Knight Frank, Нью-Йорк посів третє місце в рейтингу міст світу за вартістю елітної нерухомості. У цьому місті за $1 млн можна купити близько 26 кв. м люксового житла.



Категория: Недвижимость