Полонський заявив про плани створити політичну партію


Опубликованно 29.01.2018 00:43

Полонський заявив про плани створити політичну партію

Колишній глава компанії Mirax Group Сергій Полонський оголосив про плани створити політичну партію «За Всіх». Про це бізнесмен написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. «Ми продовжимо просувати наші ідеї, але на більш масштабному рівні, у найближчій перспективі ми плануємо організувати нову політичну партію «За Всіх», яка буде створена на інтелектуальній комп'ютерній платформі. В політичну платформу партії «За Всіх» ляже поточна передвиборча програма Сергія Полонського», — йдеться в заяві девелопера.

За словами Полонського, партія об'єднає прихильників нових технологічних форм: блокчейна виборів, широкого застосування електронних підписів, управління муніципалітетами з допомогою соціальних мереж, управління державою через систему штучного інтелекту.

Засновник Mirax Group також закликав своїх потенційних виборців йти на муніципальні вибори. «Перемагайте в боях за посади голів міст, займайте місця в регіональних парламентах. Наша внутрішня свобода робить доступним для нас майбутнє», — заявив Полонський. Основним завданням партії в короткостроковій перспективі він бачить збільшення числа прихильників у різних регіонах Російської Федерації. Бізнесмен розраховує отримати місця в Державній думі за підсумками виборів в 2021 році і перемогти у президентській гонці в 2024-м.

В кінці грудня ініціативна група з 520 осіб висунула екс-девелопера кандидатом в президенти, однак Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати Сергій Полонського. Член ЦВК та секретар робочої групи відомства з прийому документів Євген Шевченко пояснив, що в документах відсутні відомості про закордонної нерухомості дружини бізнесмена.

У липні Сергій Полонський був визнаний винним в розкраданні 2,6 млрд руб. у пайовиків. Його засудили до п'яти років колонії і відпустили в залі суду у зв'язку із закінченням терміну давності. Бізнесмен заявив про свій намір висуватися в президенти Росії, ще перебуваючи в СІЗО.

Фотогалерея: Що побудував Сергій Полонський

Діловий комплекс «Вежа Федерація» складається з двох хмарочосів: «Схід» висотою 101 поверх і «Захід» на 63 поверху. У комплексі розміщені елітні офіси та квартири, перші шість поверхів займає атріум. «Федерація» є найвищим хмарочосом в Європі («Схід» має 374 м у висоту). Плита фундаменту під вежею занесена в Книгу рекордів Гіннеса як найбільша в світі (14 тис. куб. м бетону)

На фото: вид на споруджуваний доомплекс «Федерація» (у центрі) на території ММДЦ «Москва-Сіті». 2009 рік



Категория: Недвижимость