Обсяг пропозиції новобудов у Новій Москві скоротився на 30%


Опубликованно 06.02.2018 00:37

Обсяг пропозиції новобудов у Новій Москві скоротився на 30%

Обсяг пропозиції на первинному ринку Нової Москви скоротився на 30% за рік. Про це повідомляють аналітики ріелторської компанії «Бест-Новострой» у прес-релізі, що надійшов у редакцію.

До початку 2018 року пропозиція на первинному ринку Нової Москви налічує 8,1 тис. квартир загальною площею 426 тис. кв. м. Даний обсяг реалізується у складі 215 корпусів. Для порівняння: рік тому на вибір покупця уявлялося 11,1 тис. квартир загальною площею понад 600 тис. кв. м, що було обумовлено виходом трьох масштабних проектів, уточнюють аналітики.

За минулий рік в Новій Москві виведено лише три нових проекти. Інше поповнення пропозиції відбувалося за рахунок виходу на ринок нових корпусів у вже споруджуваних будинках, випливає з прес-релізу.

За підсумками 2017 року середня ціна квадратного метра на первинному ринку Нової Москви зросла на 5% щодо четвертого кварталу 2016 року і склала 99 тис. руб. Основні тенденції минулого року збережуться на первинному ринку Нової Москви і в новому році, вважають аналітики «Бест-Новобудови».

У грудні аналітики онлайн-сервісу оголошень ЦІАН повідомили, що в Новій Москві в першому півріччі 2017 року не стартували продажу ні в одному житловому комплексі. Нові пропозиції квартир в новобудовах з'явилися тільки в другій половині минулого року.



Категория: Недвижимость