Оголошено назва комплексу житлових хмарочосів поруч з «Москва-Сіті»


Опубликованно 08.02.2018 00:44

Оголошено назва комплексу житлових хмарочосів поруч з «Москва-Сіті»

Комплекс житлових хмарочосів поруч з діловим центром «Москва-Сіті» в Шмитовском проїзді отримав назву Headliner. Про це повідомляється в прес-релізі девелоперської групи компаній «Кортрос» (правонаступник ГК «РЕНОВА-СтройГруп»).

Раніше житловий комплекс називали «Центр-Сіті». Це найменування носила технічний характер і говорило про локації комплексу, пояснюється в повідомленні девелопера.

«Кортрос» виступає сооинвестором будівництва ЖК на місці млинкомбінату № 4, де на ділянці площею 6 га зводиться десять будинків. Найвища будова комплексу складе 175 м (53 поверхи). На поточний момент завершено будівництво моноліту трьох корпусів першої черги. Ведуться оздоблювальні роботи та монтаж інженерних мереж, наголошується в прес-релізі.

Житловий комплекс «Центр-Сіті» буде складатися з десяти будинків, найвища з яких досягне 180 м, що відповідає 53 поверхах, говориться в матеріалах Est-a-Tet

Про те, що «Ренова» Віктора Вексельберга стала співінвестором будівництва житлового комплексу загальною площею 0,5 млн кв. м на місці млинкомбінату № 4, РБК в кінці 2016 року розповіло джерело, знайоме з планами одного із співвласників проекту, та представник міжнародної консалтингової компанії з нерухомості. Загальна площа території підприємства в Шмитовском проїзд становить 10,3 га.



Категория: Недвижимость