Оренда житла на Золотому кільці на Новий рік подорожчала в 1,6 рази


Опубликованно 13.02.2018 00:57

Оренда житла на Золотому кільці на Новий рік подорожчала в 1,6 рази

Вартість розміщення в містах Золотого кільця в період з 29 грудня по 8 січня зросла на 62% в порівнянні з двома тижнями, за наступними святами. Про це повідомляє газета «Коммерсантъ».

Найсильніше (на 79%) подорожчало розміщення в гостьових будинках: у зазначений період ніч на двох в середньому коштуватиме 6,5 тис. руб., сказано в публікації. Ціна квартир збільшилася на 64%, до 4,2 тис. руб., в готелях — на 44,6%, до 4 тис. руб., в хостелах — на 30,4%, до 1,7 тис. руб., пише видання.

Найбільш популярним містом у новорічні свята став Ярославль, на який припало 45% усіх бронювань. На час канікул проживання в апартаментах в Ярославлі подорожчало на 113,8% (до 5 тис. руб. за ніч на двох). Другим по затребуваності виявився Володимир, його частка в структурі бронювання склала 17%. У цьому місті вартість ночі в гостьових будинках під час свят зросла на 111,5%. Найменше змінилася вартість розміщення в Іванові: там ніч в апартаментах подорожчала на 19,3%, а в гостьових будинках — на 6,7%, йдеться в статті.

Популярність міст Золотого кільця на Новий рік зростає: якщо протягом року за маршрутом подорожує 3% російських туристів, які на новорічні свята показник зростає до 7-8%. Між тим загальна кількість бронювань в цих містах зменшилася на 15% порівняно з аналогічним періодом 2016 року, відзначає видання.

Ринок нерухомості міст Золотого кільця затребуваний у інвесторів у нерухомість. Раніше «РБК-Нерухомість» розповідала, скільки коштує покупка і оренда житла у містах маршруту і з якою метою інвестори купують нерухомість у цих населених пунктах.



Категория: Недвижимость