Останній будинок співачки Едіт Піаф виставлений на продаж у Франції


Опубликованно 15.02.2018 01:19

Останній будинок співачки Едіт Піаф виставлений на продаж у Франції

На Лазурному Березі у Франції виставили на продаж за ?3,9 млн (304 млн руб.) будинок, в якому провела останні роки свого життя співачка Едіт Піаф. Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail.

Триповерховий особняк розташований в місті Грасс на південно-сході Франції, сказано в публікації. Співачка купила цей будинок в 1949 році і прожила в ньому до своєї смерті в 1963-му, нагадало видання.

У будинку чотири спальні, вітальня з більярдом і каміном, їдальня і кухня, зазначено у статті. Підлоги і стелі в будинку зроблені з дерева, а стіни і арка між вітальні і їдальні оздоблені каменем, сказано в описі особняка.

Вілла розташована на величезній ділянці землі, на якому розмістилися тенісний корт, два басейни — критий і відкритий, — три гостьових будинки і двуспаленный будинок для охорони, сказано в описі особняка. Також на ділянці знаходиться сад в середземноморському стилі з галявиною, достатньо великий для посадки вертольота, повідомив Daily Mail.

У цьому році на Лазурному Березі виставляли на продаж особняк Пабло Пікассо і віллу кузена російського імператора Миколи II.



Категория: Недвижимость