Влада назвали лідером за обсягами реновації округ Москви


Опубликованно 18.02.2018 00:41

Влада назвали лідером за обсягами реновації округ Москви

Східний адміністративний округ Москви займає перше місце за обсягами реновації застарілого житлового фонду. Про це розповів керівник департаменту містобудівної політики Москви Сергій Льовкін, повідомляється в прес-релізі, що надійшов у редакцію.

На сході столиці розташовано 20% всіх будинків, включених в програму реновації, зазначив чиновник. «У Східному адміністративному окрузі в програму реновації увійшов 1061 будинок, і те, що перший будинок для переселення громадян на 5-й Парковій вулиці розташований саме у ВАО, не випадково», — підкреслив Льовкін.

У Східному окрузі затверджено 30 майданчиків для будівництва стартових будинків. Загальна площа житла, яке буде тут побудовано, оцінюється в 570 тис. кв. м. При цьому в районі Північне Ізмайлово, де вже заселяється будинок на 5-й Парковій вулиці за програмою реновації, розташоване ще п'ять майданчиків для нового будівництва, випливає з прес-релізу.

У вересні минулого року міська влада затвердила 236 майданчиків, містобудівний потенціал яких становить 3,4 млн кв. м. В остаточний список програми реновації в Москві увійшов 5171 будинок, де живуть понад 1 млн москвичів. Реновація усіх п'ятиповерхівок триватиме 15 років і обійдеться бюджету столиці в 3-3,5 трлн руб.



Категория: Недвижимость