Останній будинок ілюзіоніста Гаррі Гудіні проданий за $3,6 млн


Опубликованно 20.02.2018 01:02

Останній будинок ілюзіоніста Гаррі Гудіні проданий за $3,6 млн

Особняк в районі Гарлем міста Нью-Йорка, де провів останні 22 роки життя знаменитий ілюзіоніст і фокусник Гаррі Гудіні, знайшов покупця. Про це повідомляє американський портал про нерухомість 6sqft.

Вартість угоди склала $3,6 млн, повідомив портал. Це на $1 млн менше, ніж ціна, за якою будинок був виставлений на продаж у червні 2017 року.

Чотириповерховий особняк з підвалом, збудований в 1895 році, має площу близько 540 кв. м. Спочатку будинок був розрахований на одну сім'ю, але зараз пристосований для проживання трьох сімей. На перших двох поверхах знаходиться дуплекс господарів будинку, а третій і четвертий здаються в оренду.

Згідно сайту фанатів знаменитого ілюзіоніста, Гудіні встановив у своєму будинку безліч потайних механізмів, щоб практикуватися перед виступами і дивувати фокусами гостей: «Всередині Гудіні поставив ванну і велике дзеркало, щоб відточувати свої підводні трюки... Ще Гудіні сховав по всьому будинку пристрої для прослуховування — щоб вражати відвідувачів фокусом читання думок. Навіть вхідні двері була ілюзією. Вона виглядала нормально, але коли гість повертав ручку, то двері відкривалися з боку петель».

Гудіні придбав цей будинок у 1904 році за $25 тис. (приблизно $660 тис. за сьогоднішнім курсом). Після смерті ілюзіоніста його дружина продала будинок сусідів навпроти. Особняк кілька разів змінював власників, поки не потрапив до свого поточного господареві.



Категория: Недвижимость