Архсовет схвалив будівництво підземного ТЦ на Павелецькому площі


Опубликованно 22.02.2018 00:51

Архсовет схвалив будівництво підземного ТЦ на Павелецькому площі

Архсовет Москви схвалив будівництво підземного торгового центру на Павелецькому площі в центрі столиці.

Розмістити торговий центр планується між Садовим кільцем і будівлею Павелецького вокзалу. Комплекс площею 78 тис. кв. м буде мати три підземних поверхи. Загальна площа ділянки забудови складе 2,7 га — це приблизно 75% Павелецькому площі, уточнюється в матеріалі.

На двох верхніх рівнях торгового центру розташуються об'єкти торгівлі та послуг, на нижньому — паркінг на 500 машин. У рамках реалізації проекту планується упорядкувати наземну територію, яка розташована безпосередньо над комплексом. Решту впорядкують силами міста, йдеться в повідомленні.

Замовником проекту виступає ТОВ «Лэджи». Будівництво планується почати в наступному році і завершити в 2020-му, випливає з публікації.

Компанія «Лэджи» придбала права на котлован довгобуду на Павелецькому площі в Москві на міських торгах у січні 2016 року за 250 млн руб. В травні стало відомо, що котлован довгобуду на Павелецькому площі буде вилучено для держпотреб. Планувалося, що мерія побудує на його місці торговий центр з транспортно-пересадочним вузлом «Павелецька».

У лютому цього року аналітики консалтингової компанії Knight Frank повідомили, що Павелецкий вокзал виявився найдорожчим за ціною оренди торгових площ. Вартість оренди комерційних приміщень на вулицях біля Павелецького вокзалу виявилася в два рази вище розцінок на магазини біля площі трьох вокзалів.



Категория: Недвижимость