У центрі Москви побудують житловий комплекс за проектом архбюро «Меганом»


Опубликованно 21.03.2018 04:05

У центрі Москви побудують житловий комплекс за проектом архбюро «Меганом»

Житловий комплекс, що складається з двох веж, побудують за проектом архітектурного бюро «Меганом» на місці колишнього заводу на 2-й Звенигородської вулиці в центрі Москви. Про це повідомляється на сайті Архсовета столиці.

У новому проекті збережеться забудова колишнього заводу — вона утворює міське відкритий простір, що складається з площ і проходів. Житловий комплекс буде являти собою гібрид міста та парку, йдеться в повідомленні.

Загальна площа двох корпусів складе близько 25 тис. кв. м. Підземна частина буде складатися з трехуровнего паркінгу на 150 машино-місць і технічних приміщень, відзначається в публікації.

У дворі розташується дитячий майданчик та зона відпочинку для дорослих. На верхніх поверхах передбачені експлуатовані тераси для квартир. На перших поверхах буде знаходитися промтоварний магазин та офіси, пояснюється в матеріалах Архсовета.

Наприкінці минулого року стало відомо, що архбюро «Меганом» остаточно узгодив з адміністрацією Нью-Йорка проект хмарочоса на Манхеттені. Висота ультратонкої висотки з єдиною несучою стіною становитиме 307 м.



Категория: Недвижимость