У Москві оголосили громадське голосування по благоустрою дворів


Опубликованно 28.03.2018 01:40

У Москві оголосили громадське голосування по благоустрою дворів

Жителі 122 районів у ході голосування на порталі «Активний громадянин» зможуть вибрати, як упорядкувати 507 столичних дворів. Про це розповів мер Москви Сергій Собянін, повідомляється на сайті столичної мерії.

Городянам належить вирішити, за якою адресою проводити роботи, який ескіз вибрати для будівництва спортмайданчика і як організувати дитячу ігрову зону. Новий етап благоустрою дворів планується почати навесні цього року, говориться в замітці.

На дитячих майданчиках можуть з'явитися спортивні комплекси у вигляді мініатюрного середньовічного замку, корабля або космічної станції. Також на вибір запропоновані ескізи футбольного, баскетбольного та волейбольного майданчиків та елементи дитячих ігрових зон, пояснюється в повідомленні столичної мерії.

Варіанти розміщення майданчиків (Фото: mos.ru)

Фото: mos.ru

Фото: mos.ru

У двоетапних голосуваннях необхідно вибрати адресу, за якою будуть проведені роботи з благоустрою. Для того щоб прийняти участь у районному голосуванні, необхідно вказати адресу проживання в профілі, уточнюється в матеріалі.

З урахуванням побажань москвичів вже упорядковано близько тисячі дворів, в яких обладнані спортивні та дитячі майданчики, а також зони відпочинку. У 2016 році жителі столиці обрали, як саме упорядкувати 363 двору, в 2017-му — 612, нагадує mos.ru.

За 2017 рік в рамках всеросійської програми благоустрою муніципалітетів «приведено в порядок» 19,5 тис. дворів і 2,5 тис. громадських просторів. Проект благоустрою торкнувся майже 1,7 тис. муніципалітетів по всій Росії.



Категория: Недвижимость