Небоксреб в «Москва-Сіті» зросте на 12 поверхів


Опубликованно 03.04.2018 00:25

Небоксреб в «Москва-Сіті» зросте на 12 поверхів

Будується хмарочос Grand Tower у діловому центрі «Москва-Сіті» отримав у московських властей дозвіл на збільшення площі. Про це повідомляє газета «Коммерсантъ».

За проектом висота вежі повинна була скласти 50 поверхів, загальна площа — 315 тис. кв. м, нагадало видання. У четвер 1 лютого 2018 року містобудівна комісія, очолювана мером Москви Сергієм Собяніним, дала дозвіл на збільшення параметрів об'єкта до 62 поверхів і 400 тис. кв. м (на 27%), сказано в публікації. Проект узгоджених змін повинен буде пройти публічні слухання, пояснив глава Москомстройинвеста Костянтин Тимофєєв.

За старим проектом 112 тис. кв. м площі Grand Tower відводилося під офіси, а решту — під апартаменти та паркування, нагадала газета. Спочатку будівництво планувалося завершити в 2018 році, проте зараз на ділянці виконані тільки земляні роботи, повідомив «Коммерсантъ». За оцінками експертів, на зведення хмарочоса потрібно близько $800 млн (близько 45 млрд руб.).

Хмарочос Grand Tower (Фото: офіційний сайт проекту)

Майданчик під забудову в 2011 році у Москви за 7,2 млрд руб. викупило ТОВ «Грандтитул», власниками якого були бізнесмени Рік Нисанов і Зарах Ілієв. Влітку 2017 року вони залучили фінансового партнера, залишившись у проекті генпідрядником. Цим партнером міг стати СМП Банк Аркадія і Бориса Ротенбергов. Правонаступником «Грандтитула» стало ТОВ «Гранд Сіті», що належить Григорію Баевскому, який, за даними ЗМІ, також пов'язаний з братами Ротенберг.



Категория: Недвижимость