Обсяг введення дорогих новобудов збільшиться на 15% в цьому році


Опубликованно 03.04.2018 00:25

Обсяг введення дорогих новобудов збільшиться на 15% в цьому році

На 2018 рік у столиці заплановано ввести в експлуатацію 175 корпусів у 77 проектах бізнес-, преміум і еліт-класу. Це на 15% більше, ніж у минулому році. Про це повідомляють аналітики ріелторської компанії «Метриум» у прес-релізі, що надійшов у редакцію.

При цьому, за оцінкою ріелторів, понад 40% житлових і апартаментних комплексів у розглянутому сегменті планували здати ще в 2017 році, проте терміни введення були перенесені на поточний рік.

З 77 заявлених до здачі в 2018 році високобюджетних новобудов більшість відноситься до сегменту бізнес-класу. У цієї категорії планується введення 32 житлових і 18 апартаментних комплексів, а також чотири проекти, в яких представлені і квартири, і апартаменти. У загальній складності в бізнес-класі позиціонуються 54 об'єкта, говориться в повідомленні «Метриум».

В преміальному сегменті планується ввести за шість житлових і апартаментних комплексів. Ще в одному проекті пропонуються обидва формати, пояснюється в прес-релізі. В елітній категорії вісім об'єктів являють собою житлові комплекси з квартирами. Ще в одному елітному проекті реалізуються апартаменти, ще в одному – квартири та апартаменти, уточнюють аналітики.

У 2018 році в Москві очікується запуск рекордної кількості та обсягів новобудов, повідомляли раніше експерти «Метриум Груп». Девелопери готові почати зведення близько 140 житлових і апартаментних комплексів загальною площею понад 30 млн кв. м. Проте не всі ці новобудови надійдуть у продаж в 2018 році. Існуючий обсяг пропозиції на первинному ринку столиці ріелтори вже називають надлишковим.



Категория: Недвижимость