У Шереметьєво відкрився готель з номерами в стилі літака бізнес-класу


Опубликованно 05.04.2018 01:05

У Шереметьєво відкрився готель з номерами в стилі літака бізнес-класу

Поруч з аеропортом Шереметьєво відкрився готель Holiday Inn Express Moscow — Sheremetyevo Airport з номерами в стилі літака бізнес-класу. Про це повідомляє міжнародний готельний оператор InterContinental Hotels Group (IHG) в прес-релізі, що надійшов у редакцію.

Новий готель знаходиться в пішохідній доступності від терміналів D, E і F. Очікується, що в ньому будуть зупинятися російські та іноземні мандрівники, так і екіпажі повітряних суден, уточнюється в повідомленні.

Готель налічує 190 номерів нового покоління. У кожному номері встановлено широкі ліжка з шумозаглушуючими узголів'ям і USB-портами, а також плазмові TV-панелі з функцією підключення персональних медіапристроїв. У номерах передбачено мікс-зона для роботи і відпочинку, натхненна бізнес-класом літака, йдеться в прес-релізі.

Фото: IHG

Портфель IHG налічує 241 готель в Європі, ще 60 готуються до відкриття (чотири з них в Росії). У загальній складності в Росії, СНД і Грузії сьогодні працюють 26 готелів різних брендів IHG, ще 20 готуються до відкриття.



Категория: Недвижимость