Засновник «Техноніколь» Ігор Рибаков відкрив коворкінг в Москві


Опубликованно 17.04.2018 02:35

Засновник «Техноніколь» Ігор Рибаков відкрив коворкінг в Москві

Біля метро «Курська» у Москві відкрився «смарт-офіс» компанії SOK, що працює за принципом коворкінгу. Співінвестором проекту став засновник і співвласник мережі «Техноніколь» Ігор Рибаков (117-е місце в списку найбагатших бізнесменів Росії за версією Forbes), структури якого вклали в мережу коворкінг компанії SOK 1,2 млрд руб. Про це повідомляється в надійшов до редакції прес-релізі компанії SOK.

Новий коворкінг розташований в будівлі на Земляному валу недалеко від станції метро «Курська». Офіс займає 2,5 тис. кв. м на семи поверхах, у ньому зможуть одночасно працювати до 405 осіб, повідомила прес-служба SOK. До кінця 2018 року компанія має намір відкрити в Москві ще 15 тис. кв. м офісів, в 2019-му — відкритися в інших російських містах-мільйонниках, а до 2023 року — створити понад 100 тис. кв. м своїх офісів у п'яти країнах світу, відзначено в прес-релізі.

Коворкінг — формат офісної нерухомості, в рамках якого в оренду здаються повністю готові робочі місця, а не кабінети або квадратні метри. Фахівці називають коворкінг опцією, гнучкою і більш вигідною для малого і середнього бізнесу, ніж стандартна оренда. Сьогодні в Москві функціонують більше сотні коворкінг.

Про плани структур Рибакова відкрити коворкінг в Москві РБК повідомляв в середині лютого. За інформацією РБК, обговорювалася угода з оренди 8 тис. кв. м у Будинку зв'язку на Новому Арбаті.

У жовтні 2017 року в Москві відкрився коворкінг з погодинною оплатою в ТРЦ «Капітолій».



Категория: Недвижимость