Найдорожчий особняк у США виставлено на продаж зі знижкою 25%


Опубликованно 20.04.2018 03:30

Найдорожчий особняк у США виставлено на продаж зі знижкою 25%

Американський підприємець Брюс Маковскі виставив на продаж найдорожчий особняк у США зі знижкою 25%. Дисконт склав $62 млн (3,7 млрд руб.), і тепер будинок продається за $188 млн (11,4 млрд руб.). Про це повідомляє американське видання про елітної нерухомості Mansion Global.

Особняк площею 38 тис. кв. футів (3,5 тис. кв. м), розташований в елітному районі Лос-Анджелеса Бель-Ейр. На даху вілли є вертолітний майданчик. Будинок складається з двох хазяйських спалень (майстер-люксів), десяти гостьових спалень, 21 санвузла і трьох кухонь. Також в особняку є два винних погреби, боулінг-хол з чотирма доріжками, критий і відкритий кінотеатри, йдеться в замітці.

Домоволодіння включає в себе також 17 тис. кв. футів (1,5 тис. кв. м) упорядкованої прибудинкової території з терасами, зонами відпочинку, фітнес-центр, барбекю і 25-метровим басейном. Також особняк включає в себе галерею Ferrari з автомобілями загальною вартістю $30 млн (1,8 млрд руб.), уточнює видання.

Брюс Маковскі є власником девелоперської компанії BAM Luxury Development, яка спеціалізується на будівництві елітної нерухомості, уточнюється в публікації Forbes. У минулому році девелопер продав віллу в Беверлі-Хіллз за $70 млн, всього портфель компанії налічує близько десяти побудованих елітних вілл в Каліфорнії.

Фото: 924belair.com



Категория: Недвижимость