Нові iPhone почнуть виробляти в другому кварталі 2018 року


Опубликованно 23.04.2018 00:40

Нові iPhone почнуть виробляти в другому кварталі 2018 року

Apple планує почати пробне виробництво лінійки смартфонів iPhone в наступному кварталі поточного року. Компанія прагне уникнути виробничих проблем з камерами TrueDepth, не дивлячись на які, в листопаді минулого року все ж був запущений iPhone X.

Якщо Apple почне пробне виробництво в найближчі три місяці, ймовірно, це допоможе прискорити дати запуску смартфонів, повідомив DigiTimes. Пробна партія з'явиться в обмеженій кількості, щоб виявити всі недоліки пристроїв перед запуском масового виробництва.

Судячи з численних звітів, ще до запуску смартфонів iPhone X виникли проблеми з роботою камери TrueDepth. Зокрема, проблема виникла з точковим модулем "Romeo", на складання якого йде досить багато часу. Точковий модуль є найважливішою складовою камери, який проектує понад 30 тис. невидимих лазерних точок для створення точної моделі особи користувача.

Передбачається, що в даний час Apple працює над створюємо три нових смартфонів лінійки iPhone, які будуть оснащені камерою TrueDepth. Один з них, ймовірно, отримає 5.8-дюймовий OLED дисплей, як у iPhone X, друга новинка - 6.5-дюймовий OLED-дисплей, і, нарешті, третій смартфон отримає 6.1-дюймовий РК-дисплей, і буде менш дорогим порівняно з іншими варіантами. TrueDepth камерою також планують оснастити і iPad, про що було оголошено на прес-конференції 27 березня.



Категория: Новости