Apple запатентувала новий дизайн розумних годин


Опубликованно 14.05.2018 04:05

Apple запатентувала новий дизайн розумних годин

У вівторок купертиновская компанія отримала патент на дисплей круглої форми. В описі розробки вказано, що Apple застосує її для "електронного пристрою з закругленими краями екрана". Ймовірно, незабаром виробник випустить фірмові смарт-Apple Watch з круглим дисплеєм замість звичної квадратної матриці.

Патентна заявка надійшла в бюро через кілька місяців після виходу останнього покоління Apple Watch, тому на ескізах зображений новий дизайн годинника, а не відхилений старий. Між тим є шанси, що компанія запатентувала круглий дисплей лише для підстраховки і не збирається випускати Watch в корпусі нової форми.

У патенті Apple відзначила, що крайні пікселі неефективно розміщуються на круглих дисплеях, але виробник вирішить цю проблему. У заявці також є список пристроїв, до яких застосовується патент: крім годин там опинилися кулони, навушники і окуляри. Нагадаємо, раніше в мережі вже з'являлися чутки про гарнітурі віртуальної і доповненої реальності «яблучного» бренду — можливо, круглий дисплей з'явиться і там.



Категория: Новости