У Москві почалися літні відключення гарячої води


Опубликованно 20.05.2018 01:20

У Москві почалися літні відключення гарячої води

Профілактичні відключення гарячої води в московських житлових будинках почалися в четвер, 10 травня, і триватимуть до 25 серпня. Тривалість відключень не перевищить десяти днів. Про це йдеться на сайті «Московської об'єднаної енергетичної компанії» (МОЭК).

Відключення води пов'язані з проведенням профілактичних робіт на мережах гарячого водопостачання та опалення. Роботи виконуються в рамках підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років. Основна частина робіт — гідравлічні випробування трубопроводів, зазначено в повідомленні.

Під час робіт на теплових мережах проводяться профілактичні й капітальні ремонти на районних теплових станціях і центральних теплових пунктах, діагностика магістральних і розвідних мереж загальною протяжністю понад 15 тис. км, перекладка трубопроводів з застосуванням нових технологій. Роботами будуть охоплені понад 70 тис. будинків, у тому числі близько 33 тис. житлових будинків, уточнили в МОЭК.

Точну дату початку і тривалість літніх профілактичних робіт за конкретними адресами можна дізнатися на сайті «МОЭК Онлайн».

Заступник мера Москви з питань благоустрою та ЖКГ Петро Бірюков раніше заявляв, що період відключення гарячої води в Москві для профілактичних заходів може бути скорочений у майбутньому складе менше десяти днів. Однак він зазначав, що зовсім припинити відключення гарячої води не можна, оскільки систем необхідні планові профілактичні заходи.

МОЭК також повідомляла, що планове відключення гарячої води в московських будинках не буде проводитися під час чемпіонату світу з футболу — з 14 червня по 15 липня.



Категория: Недвижимость