Велике будівництво: як Медведєв оцінив останні шість років в Росії


Опубликованно 24.05.2018 00:20

Велике будівництво: як Медведєв оцінив останні шість років в Росії

Останні роки в Росії пройшли під знаком масштабної будівництва. Таку думку висловив прем'єр-міністр Дмитро Медведєв в Держдумі під час виступу зі звітом про роботу уряду за шість років.

«Ці шість років були періодом великого будівництва. Ми ніколи раніше не зводили стільки житла, дитячих садків і шкіл. У містах ремонтуються двори і парки», — заявив Дмитро Медведєв. «РБК-Нерухомість» публікує витримки і цитати зі звіту Медведєва, які стосуються будівельної галузі Росії.

Масштабні будівництва в Росії

«Практично заново відбудований олімпійський Сочі. Приводяться в порядок міста, які приймуть чемпіонат світу з футболу. Змінилися Владивосток і острів Російський. Завершено будівництво першої черги космодрому Східний. Практично зведено Керченський міст. Йде модернізація Баму і Транссибу».

«Будується Центральна кільцева дорога. Запущений Західний швидкісний діаметр в Петербурзі і Московське центральне кільце. По всій країні реконструюються морські і повітряні порти».

Житло, благоустрій, інфраструктура

«Для вирішення проблем ошуканих пайовиків потрібно відійти від моделі пайового будівництва до банківського фінансування будівництв, як це відбувається в багатьох країнах».

«Для системного вирішення проблеми ми зараз створюємо постійний механізм розселення аварійного житла. Відповідний законопроект буде внесений до Держдуми».

Згідно Конституції, уряд Росії представляє Держдумі щорічні звіти про результати своєї діяльності. Прем'єр-міністр Дмитро Медведєв у середу, 11 квітня, представив законодавцям звіт про роботу уряду 2012 року. Для нього це було шосте і останній виступ як голова поточного уряду. Після інавгурації Володимира Путіна на новий президентський термін 7 травня 2018 року кабінет міністрів повинен буде піти у відставку, потім почнеться процес формування нового уряду.



Категория: Недвижимость