Влада Москви виключили з переліку довгобудів 18 об'єктів


Опубликованно 01.06.2018 03:45

Влада Москви виключили з переліку довгобудів 18 об'єктів

У Москві в першому кварталі 2018 року з переліку довгобудів виключено 18 об'єктів. Про це повідомляється в надійшов до редакції прес-релізі департаменту містобудівної політики столиці.

Сім об'єктів вже введено в експлуатацію, ще шість майданчиків вільні, на них роботи не починалися, зазначив керівник департаменту містобудівної політики Сергій Льовкін. «По п'яти об'єктах видані дозволи на будівництво: пам'ятка культурної спадщини «Палати Киреєвського XVII століття», багатофункціональний комплекс на Софійській набережній, пам'ятна каплиця воїнам Куликовської битви на Андроньевской площі, адміністративна будівля в Ховрино і пожежне депо на вулиці Академіка Анохіна», — уточнив чиновник.

Станом на квітень 2018 року, на контролі столичного будкомплексу залишається 235 об'єктів: 79 — міський замовлення, 127 — інвестиційні, 29 — федеральні, резюмував глава департаменту. Найбільше таких об'єктів у ЦАО і ЗАТ — 44 і 30 відповідно, менше всього — в ЗелАО і ТиНАО (1 і 11).

У 2017 році з переліку довгобудів у Москві вдалося виключити 36 об'єктів, розповів на початку січня голова Мосдержбуднадзора Олег Антосенко. Він уточнив, що 4,1 тис. осіб увійшли в реєстр ошуканих пайовиків в столиці.

Влада Підмосков'я станом на лютий 2018 року нарахували в області понад 500 занедбаних об'єктів незавершеного будівництва. Найбільше довгобудів зафіксовано в Дмитрівському районі, Балашисі і Одинцовському районі.



Категория: Недвижимость