Ріелтори назвали вартість найдешевшої квартири всередині МКАД


Опубликованно 05.06.2018 09:30

Ріелтори назвали вартість найдешевшої квартири всередині МКАД

Вартість найдешевшої вторинної квартири всередині МКАД складає 1,6 млн руб. Про це йдеться в огляді ріелторської компанії «НДВ-Супермаркет нерухомості».

За цю суму можна придбати студію в Востряковському проїзді в районі Західне Браїлів на півдні столиці. Житло являє собою «виділене» з великої квартири приміщення із санвузлом та необхідними комунікаціями. За фактом покупець набуває частку у великій квартирі. Студія площею 14 «квадратів» розташована на першому поверсі 14-поверхового будинку, уточнюють експерти.

Якщо розширити пошук за рахунок так званих малогабариток, то можна орієнтуватися на ціну від 3,6 млн руб., відзначають аналітики. За ці гроші пропонується квартира площею 22 кв. м на Щелковському шосе. Вона розташована на восьмому поверсі дев'ятиповерхового цегляного будинку, у 10-12 хвилин транспортом від станції метро «Щолківська», пояснюють ріелтори.

За 3,7 млн руб. можна придбати однокімнатну квартиру площею 34,3 «квадрата» в районі Браїлів Східне на Михневской вулиці. Квартира розташована на першому поверсі дев'ятиповерхового будинку в 14-18 хвилин транспортом від станції метро «Царицино», випливає з матеріалів «НДВ-Супермаркет нерухомості».

У березні і першій половині квітня 2018 року ринок вторинного житла Москви недорахувався 15% покупців, аналітики повідомляли ріелторської компанії «Інком-Нерухомість». Потенційні покупці, що зберігають кошти в доларах і євро, відклали покупку житла, сподіваючись на подальше значне зростання іноземної валюти.



Категория: Недвижимость