Дорожче мільярда: як виглядають дуже дорогі підмосковні будинки на продаж


Опубликованно 10.06.2018 10:41

Дорожче мільярда: як виглядають дуже дорогі підмосковні будинки на продаж

Найдорожчий будинок на продаж в Підмосков'ї оцінюється в 6 млрд руб. В елітному сегменті практикуються так звані закриті продажу — ріелтори не мають права розміщувати зображення об'єкта в інтернеті. Ми знайшли інші дуже дорогі будинки в Підмосков'ї, які виставлені на продаж «у відкриту».

В нашу вибірку потрапили будинки, вартість яких перевищує 1 млрд руб. Всі ці особняки і резиденції розташовані на Рубльовці або Новоризькому шосе в охоронюваних клубних селищах. Мінімальна площа будинку в добірці становить 1,3 тис. кв. м, а максимальна перевищує 5 тис. кв. м, розмір ділянок з ландшафтним дизайном — від 50 до 520 соток.

Будинок в сосновому бору

Фото: Knight Frank

Цей триповерховий особняк розташований в сосновому бору, в клубному селищі «Конус» недалеко від Москви-ріки. На цокольному поверсі розташовані: хол, більярдна, тренажерний зал, кінозал, масажний кабінет, комора та кімната відпочинку. На першому поверсі — хол, вітальня з каміном, кабінет, кухня, їдальня, дві спальні, басейн з сауною і турецькою лазнею, кімната відпочинку. На другому поверсі — хол, господарська і чотири гостьові спальні, гардеробні. Є мансарда з виходом на експлуатовану покрівлю.

Сусальне золото і озеро з коропами

Фото: Knight Frank

Садиба збудована в стилі французького модерну, а предмети інтер'єру оброблені сусальним золотом. Парадний вхід і хол прикрашені сходами з кованими поручнями і декоративними колонами. На цокольному поверсі є фітнес-зал, домашній кінотеатр, більярдна з баром, басейн з сауною, пральня, кімнати для персоналу і винний льох. На першому поверсі — гардеробна, хол, їдальня, камінний зал, кімната відпочинку, кухня, хазяйська спальня, кабінет і цілодобово. На другому розміщуються кімната прислуги, гостьові спальні, дитяча та ігрова кімнати, а також кабінет. На ділянці виконаний ландшафтний дизайн в стилі палацових парків, є власне озеро з коропами. Також на території побудовані лазня, будинок охорони з гаражем і парковка на 15 машино-місць.

Льох і бібліотека

Фото: Knight Frank

Двоповерховий особняк, побудований в клубному селищі в заплаві Москви-ріки. На першому поверсі розташовані вітальня, дві гардеробні, хол, їдальня, кухня, комора та пральня. На другому поверсі — хазяйська спальня з кабінетом, вбиральні, ванної та сауною, а також друга спальня з ванною кімнатою і сауною, три гостьових спальні, бібліотека і галерея. В окремому крилі розміщуються винний погріб, руська піч, друга вітальня, камінний зал, гостьова спальня, кінозал, спортзал, спа-комплекс з турецькою лазнею та басейном.

Кабінет з винотекою

Фото: Knight Frank

Чотириповерхова резиденція побудована в неокласичному стилі. Фасад облицьований траверином, а кімнати оздоблені мармуром. Меблі — італійська. На цокольному поверсі розташовані спортивний зал, масажна кімната, винний льох, а також блок для персоналу з кухнею, комори, пральня та техприміщення. На першому поверсі — хол-вестибюль, дві гардеробні, кухня, їдальня, двусветная вітальня, камінна, кінотеатр, кабінет з винотекою, сейфова кімната і комора. На другому поверсі — хол, майстер-спальня з ванною кімнатою і двома гардеробними, дві спальні. В мансарді є хол, велика ігрова зона та три спальні. На ділянці розташовані гостьовий дім зі спа і будинок для персоналу і охорони.

Каскадний водоспад на ділянці

Фото: Knight Frank

Заміський особняк в селищі на Ніколіній Горі збудований у стилі ар-деко. На даху будинку облаштована веранда з газоном. На цокольному поверсі розташований великий басейн з протитечією, а також спа-зона з баром і кімнати для персоналу. На першому поверсі — комора, гардеробна, кабінет, вітальня з каміном, їдальня, кухня, спальня, кімната відпочинку. На другому поверсі — чотири спальні з гардеробними та кабінет. В будинку є підземний паркінг на десять машин. На ділянці з ландшафтним дизайном є власний ставок, каскадний водоспад, велика літня веранда з каміном та кухнею, прогулочная зона.

Власне поле для міні-гольфу

Фото: Knight Frank

У двоповерховому будинку розташовані десять спалень, вітальні, кабінети, гардеробні та інші приміщення. Поруч з будинком — упорядкована територія з прогулянковою зоною і ландшафтним дизайном. На території 5 га розмістилися майданчики для відпочинку, атракціони, власне поле для міні-гольфу, а також гараж на десять машино-місць, гостьовий будинок з банним комплексом, велика опалювальна альтанка, ставок і загорода для козуль.

Фруктовий сад і вікові дерева

Фото: Knight Frank

Триповерховий особняк розташований на лісовій ділянці з віковими деревами. На цокольному поверсі обладнана спа-зона з басейном, джакузі, турецькою лазнею, є спортзал, зона відпочинку, більярдна, винна кімната, кінотеатр, а також комори і техприміщення. На першому поверсі — вітальня, їдальня, кухня, бібліотека та два кабінети. На другому — чотири дитячі та дві господарські спальні з гардеробними. На третьому поверсі — дві спальні з гардеробними. На території виконаний ландшафтний дизайн, обладнана утеплена альтанка для барбекю з кухнею-вітальнею. Також на ділянці є гостьовий будинок, гараж з квартирами для персоналу, власний ставок і штучний струмок, тенісний корт, дитячий майданчик і фруктовий сад.

«Розумний будинок» в стилі хай-тек

Фото: Knight Frank

Двоповерховий будинок в стилі хай-тек розташований на лісовій ділянці з десятиметровими кедрами. У сучасній садибі встановлені системи управління всіма комунікаціями з телефону і «розумний будинок». На цокольному поверсі знаходяться винна кімната, домашній кінотеатр, квартира для персоналу, комора та технічні приміщення. На першому поверсі — три гардеробні, спа з тренажерному залом, вітальня, кабінет, дві кухні і їдальні. На другому поверсі — вітальня, дитяча, гардеробна, ігрова, хазяйська спальня з гардеробною.

За проектом Carlo Scagnelli

Фото: Knight Frank

Найдорожчий особняк у нашій вибірці — в стилі прованс. Він побудований за проектом італійського архітектурного бюро Carlo Scagnelli. В обробці будинку використані натуральні матеріали з Італії та Австрії. Дизайн інтер'єрів виконаний в стилі XIX століття. На цокольному поверсі розташовані: хол, винний льох і технічні приміщення. На першому поверсі — хол, гардеробна, техприміщення, вітальня з каміном, кухня, їдальня, два гостьових спальні, а також спа-зона з басейном і лазнею. На другому поверсі розміщені ігрова кімната з терасою, дитяча спальня, кабінет, спальня, гардеробна.

Фотографії і дані по об'єктах надала міжнародна консалтингова компанія Knight Frank



Категория: Недвижимость