Влада столиці назвали терміни завершення будівництва «Москва-Сіті»


Опубликованно 11.06.2018 01:40

Влада столиці назвали терміни завершення будівництва «Москва-Сіті»

Завершити будівництво центрального ядра ММДЦ «Москва-Сіті» планується через чотири роки. Про це розповів заступник мера Москви з питань містобудівної політики і будівництва Марат Хуснуллін, повідомляє сайт столичного будкомплексу.

Деякі об'єкти заплановані до здачі через один-два роки, а які-пізніше, зазначив віце-мер. «Але в цілому ядро «Москва-Сіті» буде добудовано протягом чотирьох найближчих років, навіть з урахуванням починається будівництва найвищого в Європі хмарочоса», — підкреслив Хуснуллін.

Розвиток також отримала територія «Великого Сіті», який стане продовженням суспільно-ділового кластера, уточнив чиновник. «Ця територія буде розвиватися комплексно, тут з'являться об'єкти і будівлі різного призначення і різної поверховості», — пояснив заступник мера.

«Москва-Сіті» — один з найбільш масштабних містобудівних проектів, які реалізуються в Росії за останні десятиліття. Діловий центр зводиться на Пресненской набережній, на місці колишньої каменоломні. Це велика зона ділової активності, яка об'єднає бізнес, житлові апартаменти і дозвілля.

Територія «Великого Сіті» розташований у виробничих зонах північніше ділового центру «Москва-Сіті». Вона включає в себе фактично 3 тис. га землі. По сусідству з «Великим Сіті» з'явиться транспортно-пересадочний вузол, де також запланована офісна забудова. Крім того, на території знаходяться 24 км набережних, які будуть упорядковані.



Категория: Недвижимость