Світова прем'єра OnePlus 6Реклама


Опубликованно 14.06.2018 00:25

Світова прем'єра OnePlus 6Реклама

ПрезентацияOnePlus 6 відбулася в Лондоні 16 травня 2018 року. Кожну модель смартфонів компанія розробляє цілий рік, ретельно враховуючи побажання користувачів. Фінальний варіант нового пристрою був відібраний серед 70 прототипів. Модель OnePlus 6 ще до офіційної презентації отримала масу прихильників: фото, зроблене на камеру цього смартфона, потрапило на обкладинку VogueIndia.

Основна камера OnePlus 6 побудована на базі двох фотомодулів з роздільною здатністю 16 і 20 Мп, апертурою f/1.7 і фазовим автофокусом. Завдяки якісним об'єктивам і просунутої технології обробки зображення, телефон робить чіткі, детальні і дуже реалістичні знімки. У цьому також допомагають режим HDR і функція touch-фокус, яка дозволяє камері зосереджуватися на обраному об'єкті.

OnePlus 6 отримав 16-мегапіксельну фронтальну камеру з діафрагмою f/2.0 для відеодзвінків і селфи. Завдяки стабілізації зображення EIS і авто HDR, вона може робити чіткі знімки в будь-який час. Крім того, ця камера вміє розпізнавати обличчя і використовується для розблокування телефону.

Ультратонкий корпус зі скла і металу виглядає стильно і одночасно солідно. Скляні панелі зроблені з сверхустойчивогоCorningGorillaGlass 5 – це покриття відмінно захищає апарат від подряпин, потертостей та інших зовнішніх пошкоджень. Завдяки округленим граней і кутів, скло ідеально вписується в корпус, створюючи відчуття монолітності.

Величезний екран OnePlus 6 6,28 дюйма розмиває грань між реальністю і зображенням. Його дисплей займає практично всю передню панель – бічних меж немає. Лише вгорі виступає невеликий «козирок» для фронтальної камери і датчиків, який, при бажанні, можна замаскувати за допомогою спеціальної функції.

Потужний чіпсет QualcommSnapdragon 845 впорається з будь-яким завданням. Максимальна тактова частота цій 8-ядерної платформи досягає 2,7 ГГц. При підтримці 6 Гб (8 Гб) оперативної пам'яті, цього достатньо навіть для самих вимогливих додатків та ігор. До того ж, вся ця передова начинка працює під управлінням новітньої операційної системи Android 8.1 Oreo з оболонкою Oxygen.

OnePlus 6 надійно захищає дані: смартфон використовує одразу дві різні технології: розпізнавання особи FaceUnlock і сканер відбитків пальців. Обидві вони дозволяють отримати доступ до персональних даних лише власникові телефону і працюють дуже швидко.

Апарат отримав модулі Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS, а також NFC для роботи з платіжною системою GooglePay.

З роз'ємів в смартфоні є порт USB Type-C і стандартний mini-jack (3,5 мм) для підключення навушників.

У національній мережі магазинів Цитрус OnePlus 6 з'явиться в червні. Передзамовлення вже можна оформити тут:

Передзамовлення OnePlus 6 вже можна оформити^OnePlus 6 6/64gb mirrorblack 17 999 грнOnePlus 6 8/128gb midnight black 20 999 грн OnePlus 6 8/128gb mirror black 20 999 грнOnePlus 6 8/128gb silk white 2 0999 грнOnePlus 6 8/256gb midnight black 23 999 грн

Новий флагман OnePlus 6 створений, щоб підкорювати і викликати захоплення. Величезний безрамковий екран, потужна начинка і передове програмне забезпечення роблять його відмінним вибором для всіх, хто любить якісні речі і хоче йти в ногу з часом.



Категория: Новости