Вихід iPhone SE 2 можуть скасувати


Опубликованно 03.07.2018 02:00

Вихід iPhone SE 2 можуть скасувати

Популярний виробник аксесуарів для мобільних пристроїв, компанія Olixar, що прославилася достовірними витоками щодо більшості флагманських смартфонів, стверджує, що iPhone SE 2 чекати не варто. Друге покоління самого доступного смартфона Apple не з'явиться ні в цьому році, ні в найближчій перспективі.

Як пише видання Forbes з посиланням на Olixar, Apple відмовилася від ідеї випуску iPhone SE 2 через скорочення виробництва. Замість цього, компанія зосередить свої зусилля на трьох інших моделях смартфонів з екранами 5,8, 6,1 і 6,5 дюйма. Очікується, що саме 6,1-дюймова версія iPhone стане єдиним бюджетним варіантом. Це означає, що про діагоналі 4 і навіть 5 дюймів вже можна забути.

По суті немає жодних вагомих причин, щоб не довіряти Olixar. Раніше виробник в точності розкрив зовнішній вигляд і габарити таких смартфонів iPhone 7, iPhone X, Galaxy S9, Galaxy Note 7 і Note 8. Фактично Olixar першим надав рендерное зображення iPhone SE 2 з дизайном iPhone X. Зараз виробник настільки впевнений у своїх джерелах, що вже офіційно запустив лінійку аксесуарів для нових iPhone, які повинні бути представлені у вересні цього року.

Згідно з минулим витоками, iPhone SE 2 повинен був отримати безрамковий дизайн з вирізом на екрані, як у iPhone X і апаратну підтримку технології Face ID. Все це істотно збільшило б його вартість.



Категория: Новости