У Москві перенесли час відключення гарячої води


Опубликованно 20.07.2018 02:40

У Москві перенесли час відключення гарячої води

«Московська об'єднана енергетична компанія» (МОЭК) перенесла час відключення гарячої води для літніх профілактичних робіт з півночі на 16:00. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на представника МОЭК.

Відключення і підключення ряду будинків з 16:00 робиться вперше з цього року. «Коли ми відсікаємо тепломережа, закриваємо засувки, то в тепломережі залишається гаряча вода, яка від місця проведення випробування до будинку поки утримує високу температуру. Люди приходять додому, і вони ще користуються теплою водою», — пояснили в МОЭК.

Якщо відключати воду опівночі, вода встигне охолонути і такого ефекту досягти не вдасться. Іншою перевагою перенесення часу є те, що відключення і підключення проходять в робочий час і персонал житлових компаній зможе контролювати процес, уточнюється в матеріалі.

Профілактичні відключення гарячої води в московських житлових будинках почалися 10 травня і триватимуть до 25 серпня. Тривалість відключень не перевищить десяти днів.

МОЭК також повідомляла, що планове відключення гарячої води в московських будинках не буде проводитися під час чемпіонату світу з футболу — з 14 червня по 15 липня.



Категория: Недвижимость