Lenovo показала дизайн нового безрамочного смартфона Z5


Опубликованно 22.07.2018 00:20

Lenovo показала дизайн нового безрамочного смартфона Z5

Минулого тижня віце-президент Lenovo Чан Чен (Chang Cheng) вже поділився ескізом, демонструє абсолютно безрамковий дизайн нового смартфонаLenovo Z5. А сьогодні він опублікував ще один тизер, показує нижню частину цього флагманського пристрою.

На ринку вже є чимало безрамкових смартфонів. Більшість з них оснащуються монобровью і досить широкою рамкою під екраном, пов'язаної з особливостями дисплеїв. Але, схоже, Lenovo вдалося обійти це обмеження, і новий Lenovo Z5 дійсно зможе похвалитися безрамочной конструкцією з однаково тонкою рамкою з усіх чотирьох сторін від екрану. Рекордсменом у цій області поки вважається смартфон Vivo APEX, екран якого займає 91% його лицьовій панелі. Але Lenovo Z5 може побити цей рекорд і отримає надзвичайно високе співвідношення дисплея до площі передньої панелі, яка буде досягати, а, можливо, і перевищить 95%.

За словами Чана Чена, при розробці Lenovo Z5 компанія зробила чотири технологічних прориву. Очевидно, що першим з них стали дуже тонкі рамки навколо екрану. Що стосується інших проривів, то, швидше за все, тут йдеться про проксі сканер відбитків пальців, екранному динаміці і відкидної або висувається камері. Віце-президент Lenovo вже підтвердив, що новинка буде ставитися до флагманських смартфонів. А це припускає, що вона отримає продуктивний чипсетSnapdragon 845. Але інші характеристики Lenovo Z5 поки залишаються під питанням.



Категория: Новости