Влада Петербурга вимагали зафарбувати графіті з Черчесовим


Опубликованно 26.07.2018 01:30

Влада Петербурга вимагали зафарбувати графіті з Черчесовим

Графіті в Петербурзі, на якому зображений тренер збірної Росії з футболу Станіслав Черчесов, буде зафарбовано, повідомляє «Інтерфакс-Північно-Захід» з посиланням на прес-службу адміністрації Петроградського району міста.

ПАТ «Лененерго», на стіну підстанції якій нанесено графіті, вже отримало повідомлення від влади району про необхідність видалити малюнок. Приводом для такого рішення стала скарга одного з городян, йдеться в повідомленні.

У «Лененерго» не бачать причин для демонтажу зображення, там інформагентству повідомили, що малюнок не несе екстремістського характеру і не загрожує життю та здоров'ю городян. Компанія вже попросила районну адміністрацію продовжити термін виконання приписи на два тижні. За цей час вона сподівається домовитися з владою, сказано в замітці.

Графіті з портретом Черчесова і написом «Ти просто космос, Стас!» з'явилося на підстанції в Петроградському районі, на перетині вулиць Введенської і Великий Пушкарской, після футбольного матчу Росія — Єгипет, який відбувся в Петербурзі 19 червня. Російська збірна перемогла з рахунком 3:1.

Графіті, присвячені ЧС-2018, є і в інших російських містах: Калінінграді, Москві, Казані, підмосковних Щелкове і Бронницах.



Категория: Недвижимость