В пішій доступності від аеропорту «Внуково» побудують метро


Опубликованно 29.07.2018 02:15

В пішій доступності від аеропорту «Внуково» побудують метро

Станцію метро «Внуково» Калининско-Солнцевського лінії збудують в пішій доступності від аеропорту. Про це розповів заступник мера Москви з питань містобудівної політики і будівництва Марат Хуснуллін, повідомляється на сайті столичного будкомплексу.

Зараз столична влада підбирають майданчика для будівництва, зазначив чиновник. «Одна з них знаходиться всього в 600-800 м від території аеропорту, тобто фактично в пішій доступності», — уточнив Хуснуллін.

Проект планування території для продовження Калининско-Солнцевського лінії метро до аеропорту Внуково планується затвердити в 2019 році. Продовжити її планується від тупиків за станцією «Рассказовка» вздовж Борівського шосе з виходом до аеропорту вздовж вулиці Центральна, випливає з матеріалів столичного будкомплексу.

Ділянка Калининско-Солнцевського лінії від «Мічурінського проспекту» до «Рассказовки» планується відкрити влітку. На станції «Мічурінський проспект» відкриється перша в столичному метро оглядовий майданчик, повідомлялося на початку цього року.



Категория: Недвижимость