У Підмосков'ї виставлений на продаж будинок з бункером


Опубликованно 30.07.2018 03:05

У Підмосков'ї виставлений на продаж будинок з бункером

У Підмосков'ї виставили на продаж будинок з підземним бункером, повідомляє агентство нерухомості Blago Alliance. Початкова ціна об'єкта — $1,4 млн. Будинок розташований в елітному котеджному селищі «Прозорово», в 8 км від МКАД по Новорижскому шосе. Підземний бункер повністю прихований від сторонніх очей і не проглядається з супутників.

Бункер спроектований фахівцями, що мають досвід у будівництві найважливіших урядових об'єктів, і здатний захистити мешканців будинку навіть в разі глобальної катастрофи, стверджують ріелтори. Споруда повністю оснащений всім необхідним для автономного життя мешканців будинку, в тому числі власною кухнею та санвузлом.

Фото: ильинкадом.рф

В будинку-бункері передбачений автономний електрогенератор, система вентиляції та фільтрації повітря, запас провіанту, збройова кімната і секретна потайная кімната. У мирний час бункер, що володіє абсолютною звукоізоляцією, виконує функції домашнього кінотеатру, йдеться в повідомленні агентства.

Фото: ильинкадом.рф

Фото: ильинкадом.рф

Будинок площею 760 кв. м розташований на ділянці 22 сотки. Крім вітальні, кабінету, п'ять спалень, п'ять гардеробних, восьми санвузлів, є окрема кімната для няні, дві гостьові спальні і кухня. Крім того, в будинку обладнаний спа-комплекс з басейном з протитечією, сауна з ліхтарями з гімалайської солі і купіль для трав'яних ванн.



Категория: Недвижимость