Google готує доступну версію смартфона Pixel


Опубликованно 08.08.2018 00:55

Google готує доступну версію смартфона Pixel

Восени нинішнього року компанія Google представить смартфони Pixel наступного покоління - апарати Pixel 3 і Pixel 3 XL. Тепер стало відомо, що до випуску готується і ще одна новинка.

За чутками, пристрої Pixel 3 і Pixel 3 XL отримають потужний процесор Qualcomm Snapdragon 845 (вісім обчислювальних ядер Kryo 385 з тактовою частотою до 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 630 і модем Snapdragon X20 LTE). Об'єм оперативної пам'яті складе до 6 Гбайт.

Як тепер повідомив редактор сайту WinFuture Роланд Квандт, крім згаданих апаратів, Google випустить смартфон Pixel середнього рівня.

Якщо вірити оприлюдненими даними, пристрій отримає новітній чіп Snapdragon 710. Це виріб об'єднує вісім 64-бітних обчислювальних ядер Kryo 360 з тактовою частотою до 2,2 ГГц і графічний контролер Adreno 616. Вбудований модем Snapdragon X15 LTE теоретично дозволяє завантажувати дані зі швидкістю до 800 Мбіт/с.

На жаль, інші подробиці про апарат поки не розкриваються. Зазначається лише, що його анонс намічений на першу половину наступного року.

Додамо, що Google, за чутками, має намір випустити під брендом Pixel "розумні" наручний годинник. Вони отримають спеціалізований процесор Qualcomm для переносних пристроїв і програмну платформу Google Wear OS. Анонс смарт-хронометрів очікується восени.



Категория: Новости