Влада Москви планують скоротити період відключення гарячої води


Опубликованно 09.08.2018 01:40

Влада Москви планують скоротити період відключення гарячої води

Період відключення гарячої води в Москві для профілактичних заходів у майбутньому може бути скорочений. Про це розповів заступник мера Москви з питань благоустрою та ЖКГ Петро Бірюков, повідомляє «РІА Нерухомість».

Вісім років тому воду відключали на 20 і більше днів, потім термін було скорочено до 15 днів, а тепер дійшли до десяти днів, нагадав заступник мера. Він зазначив, що десятиденний період відключення гарячої води може бути скорочений, але зовсім не відключати гарячу воду не можна, так як в будь-якій системі для якісного функціонування необхідно періодично проводити планові профілактичні заходи.

Відключати гарячу воду в місті почнуть поетапно після завершення опалювального сезону, який стандартно завершується приблизно в останні дні квітня, підкреслив віце-мер. «Є графік, з ним можна ознайомитися на порталах», — резюмував Бірюков.

У липні 2015 року заступник керівника департаменту паливно-енергетичного господарства столиці Михайло Балабанов повідомив про плани по переходу до дво-триденним відключень гарячої води завдяки перевірці стану труб за допомогою роботів. У серпні 2017 року мер Москви Сергій Собянін повідомив, що гарячу воду в будинках, які побудують за програмою реновації, не відключатимуть на річну профілактику.



Категория: Недвижимость