Від Щукіна до Некрасовки: КП «УГС» побудувало дві нові поліклініки


Опубликованно 05.09.2018 00:34

Від Щукіна до Некрасовки: КП «УГС» побудувало дві нові поліклініки

Сьогодні в Москві реалізується комплексний підхід до освоєння територій. Поряд з житлом повинні з'являтися нові соціальні об'єкти — поліклініки, школи і дитячі сади. Ці будівлі, які будуються зараз, в тому числі за рахунок бюджету, не повинні бути схожі на однакові споруди, зведені раніше.

У серпні урочисто відкрилися нова дитячо-доросла поліклініка та консультативно-діагностичний центр, побудовані на території міської клінічної лікарні № 52 на Піхотної вулиці в районі Щукино. Забудовником поліклініки є казенне підприємство міста Москви «Управління цивільного будівництва» (КП «УГС»).

Нова поліклініка розрахована на 750 відвідувань в зміну і до неї вже приліпилося понад 41 тис. осіб. Умови у закладі створені максимально комфортні як для дорослих пацієнтів, так і для дітей та їх батьків. Всі необхідні дослідження можна пройти в консультативно-діагностичному центрі, який також розмістився поруч.

Тут же розташувалася нефрологічне відділення, де спостерігаються понад 2,5 тис. пацієнтів з трансплантованої ниркою. Є у нової лікарні та експрес-лабораторії, відділення променевої діагностики, лікувальні кабінети. Входи в будівлю поліклініки обладнані пандусами, а у зоні стоянки особистого автотранспорту на ділянці виділені місця паркування автотранспортних засобів для маломобільної категорії громадян.

Поліклініка в Некрасовке (Фото: «УГС»)

Це не перша нова доросло-дитяча поліклініка, з'явилася в Москві в нинішньому році. На початку 2018 року також відкрилася поліклініка в районі Некрасівка. Побудовано не просто медзаклад районної ланки, а повноцінна клініка другого рівня з магнітно-резонансний томограф (МРТ), комп'ютерною томографією, УЗД. Тут можна відвідати не тільки лікарів, але і вузьких фахівців.

У поліклініці Некрасовке також передбачені відділення для дітей і дорослих, включаючи жіночу консультацію, блок кабінетів функціональної діагностики, блок кабінетів реабілітації, дитячий і дорослий денні стаціонари, експрес-лабораторію (здатну обробити до 745 аналізів на день), відділення променевої діагностики. Забудовником цієї поліклініки також є казенне підприємство міста Москви «Управління цивільного будівництва». Варто зазначити, що КП «УГС» будує в Москві не тільки медичні установи, а й дитячі садки, школи та житлові комплекси.

Казенне підприємство міста Москви «Управління цивільного будівництва», створене у 2011 році, входить в комплекс містобудівної політики і будівництва міста Москви і підвідомча департаменту будівництва міста Москви. Підприємство активно впроваджує нові технології і спирається на міжнародний досвід та практики управління процедурою зведення об'єктів. Всі об'єкти будуються по самим сучасним стандартам якості і технологій.



Категория: Недвижимость