Новий гравець на ринку: 3S Group забудує Москви житлом комфорт-класу


Опубликованно 25.09.2018 00:18

Новий гравець на ринку: 3S Group забудує Москви житлом комфорт-класу

На московський ринок нерухомості виходить новий гравець — девелопер 3S Group. Компанія вибудовує свій бізнес вертикально: від розробки проектної документації та отримання дозволів на будівництво до здачі будинку в експлуатацію. Девелопер в першу чергу сконцентрується на будівництві житла комфорт-класу в межах МКАД. Лінійка проектів компанії отримала назву «Талісман».

Принципи 3S Group сформульовані в девізі «Мій доступний місто» — компанія будує якісне житло за доступними цінами тільки в Старій Москві, неподалік метро та МЦК, де є розвинена транспортна та міська інфраструктура.

За три роки компанія придбала кілька ділянок під забудову в столиці, розробила і погодила проекти і скоро запустить продажу в двох нових житлових комплексах — «Талісман на Водному» і «Талісман на Дмитрівському». 3S Group не буде будувати панель, так як вона дає обмеження в проектних і планувальних рішеннях квартир.

Незважаючи на те, що компанії три роки, її засновники та керівники — фахівці з 15-річним досвідом роботи в галузі. За плечима акціонерів 3S Group Павла Яншевского і Руслана Сеюкова — будівництво кількох мільйонів квадратних метрів житлової нерухомості, велике число укладених угод у комерційної нерухомості, а також розроблених проектів офісів і торгових центрів у Москві.

Житлові комплекси від 3S Group будуть компактними (не більше 800 квартир), в уже сформованих районах з розвиненою інфраструктурою. Особливу увагу компанія приділяє благоустрою і якісного внутрішнього наповнення: будівництва дитячих і спортивних майданчиків, ландшафтного дизайну, обробці вхідних груп і безпеки закритій території, підземних паркінгах та організації громадських зон.

Девелопер буде зводити житлові будинки з системою «розумний будинок», що рідко сьогодні реалізується в комфорт-класі. Ще одна особливість проектів 3S Group — будівництво з застосуванням «зелених» технологій на основі стандартів Green Zoom. Вони базуються на трьох стовпах: енергоефективність, екологія та комфортне середовище.

Також 3S Group займеться дохідної нерухомості для здачі в оренду. Частина квартир в житлових комплексах залишиться у власності. Орендним фондом буде оперувати власна керуюча компанія. 3S Group планує нарощувати досвід у цьому бізнесі, вважаючи такий напрям перспективним у майбутньому, і збільшувати портфель орендного житла, так як ця ніша зараз практично порожня.

Стратегія компанії — працювати в різних сегментах ринку. В горизонті десяти років планується мати в портфелі проекти будівництва офісних, торгових, готельних і навіть промислових об'єктів. У планах компанії набрати портфель на рівні 1 млн кв. м і тримати такі показники, продаючи приблизно 300 тис. кв. м щорічно.

Група компаній 3S Group — девелопер повного циклу, провідний будівництво від розробки проектної документації та отримання дозволів на будівництво до здачі будинку в експлуатацію. З самого початку і до вручення покупцеві ключів від нової квартири всі процеси будівництва знаходяться під строгим контролем операційного керівництва та акціонерів.

У структурі компанії також є своя керуюча компанія в сфері ЖКГ, яка стане стежити за правильною експлуатацією, так як вдома з «зеленими» технологіями і системою «розумний дім» вимагають особливої уваги. У будівництві житла будуть також задіяні виробничі потужності «Першої нерудної компанії», що займається виробництвом щебеню, піску, а також компанії «Калузький газобетон» (виробник газобетону), що належать третій акціонеру 3S Group Артему Чайці.



Категория: Недвижимость