Названі терміни включення опалення в Москві і Підмосков'ї


Опубликованно 30.09.2018 00:42

Названі терміни включення опалення в Москві і Підмосков'ї

Опалення в столиці почнуть включати 25 вересня, а в Московській області — 28 вересня. Про це розповів заступник мера столиці з питань житлово-комунального господарства і благоустрою Москви Петро Бірюков, повідомляє «РИА-Нерухомість».

В першу чергу тепло в Москві планується подати в дитячі сади, школи, поліклініки і лікарні, а потім у житлові будинки, адміністративні та промислові будівлі, уточнив Бірюков. За його словами, до пуску тепла підготовлені всі 72,5 тис. будівель і споруд, у тому числі весь житловий фонд, що включає понад 33 тис. будівель і всі об'єкти соціальної сфери — майже 9 тис. будівель.

У Підмосков'ї 28 вересня опалення подадуть у соціальні установи, уточнив міністр ЖКГ Підмосков'я Євген Хромушин. За його словами, після цього протягом п'яти днів тепло подадуть у всі багатоквартирні будинки Московської області.

Мінбуд Росії доручив з липня 2018 року скоротити питому витрату тепла на опалення і вентиляцію житлових багатоповерхівок в країні. З поточного року споживання тепла повинна зменшиться на 20%, через п'ять років — на 40%, ще через п'ять — на 50%.



Категория: Недвижимость