ЦІАН склав рейтинг самих маленьких квартир на продаж в Росії


Опубликованно 01.10.2018 05:42

ЦІАН склав рейтинг самих маленьких квартир на продаж в Росії

Площа самої маленької квартири в Росії становить 13,3 кв. м. Про це у дослідженні повідомляють аналітики онлайн-сервісу оголошень ЦІАН, які відібрали малогабаритні лоти без оздоблення, виставлені на продаж у російських новобудовах.

Сама малогаборитная студія продається в житловому комплексі «Сонячний град» в селі Ворщиково Воскресенського району Московської області, вона обійдеться в 750 тис. руб. Причому за додаткову плату в розмірі 150 тис. руб. можна придбати приміщення площею 9,5 кв. м у цокольному поверсі та обладнати дворівневу квартиру, з'ясували аналітики.

Друге місце займає студія площею 13,7 кв. м в житловому комплексі «Бригантина» в центрі міста Козельськ Калузької області. Вона пропонується за 685 тис. руб. Замикає трійку лідерів студія площею 14 «квадратів» в ЖК «Грін Хоста» приблизно в шестистах метрах від Чорного моря. Цю квартиру можна придбати за 685 тис. руб., випливає з прес-релізу.

На четвертому місці студія площею 14,6 кв. м в житловому комплексі «Ялта 178» в п'яти хвилинах їзди від набережної Криму. Вартість цієї нерухомості становить 1,8 млн руб. П'яту сходинку займає готельний номер площею 14,7 кв. м, який розташований в апарт-готелі Vertical We & I в Санкт-Петербурзі недалеко від Виборзькій набережній. Придбати об'єкт можна за 2,38 млн руб., відзначають аналітики.

Попит на малогабаритні квартири помітно як у столиці, так і в Московській області, зазначили опитані «РБК-Нерухомістю» експерти. Частка невеликих студій на ринку новобудов Старої Москви сьогодні становить не більше 4%. У Новій Москві частка студій в загальному обсязі нового житла ледь досягає 6% (проти 9% рік тому), в області — 8% (проти 10% рік тому).



Категория: Недвижимость