Спорткомплекс у формі паперового літака побудують на південно-сході столиці


Опубликованно 07.10.2018 06:20

Спорткомплекс у формі паперового літака побудують на південно-сході столиці

Будівлю фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК) з фасадами у формі паперового літака побудують на південно-сході Москви поряд з метро «Некрасівка». Відповідний проект схвалила Москомархитектура, повідомляється на сайті столичної мерії.

Фасади будівлі виконають з металу і панорамних вікон, для вечірнього часу передбачена підсвічування. Площа ФОКа складе 18 тис. «квадратів», а висота — три поверхи, випливає з публікації.

На першому поверсі комплексу розташуються два басейни (для дорослих і для дітей), де будуть проводитися заняття з водного поло та аквааеробіки. Тут передбачені роздягальні та душові. Крім того, на першому поверсі обладнали цілорічний каток, там відкриють буфет, пояснюється в повідомленні.

Фото: mos.ru

Другий поверх займуть скалодром і роллердром з перешкодами. Також тут з'явиться спортивний зал з глядацькими трибунами, де будуть проводитися змагання з великого тенісу, баскетболу та волейболу. На другому поверсі передбачені зали для занять спортивною боротьбою і хореографією, випливає з публікації.

На третьому поверсі комплексу розташовуватиметься Центр фізичної культури і спорту Південно-Східного адміністративного округу. На території комплексу посадять дерева і чагарники, створять паркувальні місця для автомобілів і велосипедів, зроблять майданчики для воркаута і здачі норм ГТО, говориться в матеріалах столичної мерії.

В японському стилі декоративно-прикладного мистецтва — орігамі — також планується побудувати станцію метро «Вільховий» у Новій Москві. Вхід в метрополітен буде нагадувати летить над землею паперовий літачок. Крім того, в цьому стилі планується звести дитячий хоспіс у центрі столиці. Фасади будівлі будуть схожі на яскраві шматочки паперу.



Категория: Недвижимость