Маєток Анни Курнікової виставлений на продаж в Майамі


Опубликованно 12.10.2018 00:21

Маєток Анни Курнікової виставлений на продаж в Майамі

В Маямі на продаж виставлено особняк, що належав російській тенісистці Анни Курнікової. Вартість елітної нерухомості становить $14,2 млн (969,4 млн руб.), пише американське видання Forbes.

Курнікова набула цей маєток у 2000 році за $5 млн і виставила на продаж у 2011-му за $9.4 млн. Будинок 2000 року забудови розташоване в охоронюваному житловому комплексі під назвою Sunset Island III. В особняку площею 615 «квадратів» вісім спалень і така ж кількість ванних кімнат. У домі тут є снек-бар, їдальня, кухня і кілька гардеробних. В особняку Курнікової великі вікна у формі арок, з яких відкривається вид на озеро, уточнює видання.

Фото: jorgeuribe.com

Фасади будівлі обвиті плющем. На території маєтку є басейн, спа-зона, барбекю і відкрита кухня. Також тут обладнаний причал, який може вмістити тридцятиметрову яхту. Крім того, на території розташований будинок зі службовими приміщеннями, випливає з публікації.

Фото: jorgeuribe.com

Раніше свій будинок у США продала тенісистка Марія Шарапова. З панорамних вікон особняка в Манхеттен-Біч відкривався вид на океан. Будинок Шарапової був проданий за $5,25 млн.



Категория: Недвижимость