«Ново-Молоково»: як влаштований сучасний передмістя


Опубликованно 12.10.2018 09:20

«Ново-Молоково»: як влаштований сучасний передмістя

Одноманітні панельні коробки, схожі один на одного як близнюки, відходять у минуле. Сьогодні покупець новобудов хоче жити в красивому будинку, бажано на лоні природи, щоб до міста рукою подати і ціна на квартиру була прийнятною. Сделать ремонт ванной комнаты у вас не составит труда, главное знать несколько нюансов. Слідуючи за попитом, девелоперам доводиться з цим рахуватися.

Разом з девелоперською компанією RDI розповідаємо про ЖК «Ново-Молоково». У цьому проекті фахівці девелоперської компанії спробували поєднати всі сучасні запити покупців.

Справжній міні-місто — РК «Ново-Молоково» — знаходиться в Ленінському районі. Звідси до Москви рукою подати: житловий комплекс розташований в 9 км від МКАД по Каширському шосе і в 15 хвилинах на транспорті від метро «Домодєдовському». Житлові квартали межують з лісом, а до пляжу на Москві-річці можна дійти пішки.

Міні-місто являє собою вже побудовані будинки комфортної поверховості (максимум 12 поверхів). 11 будинків вже заселені, тут проживає близько 3 тис. сімей, ще два будинки будуються. Крім житла, у кварталі є повноцінна комерційна інфраструктура — магазини, салони краси, аптека, хімчистка, ательє, численні кафе і ресторани. Муніципальний і приватний дитячі сади, що важливо для багатьох, вже працюють.

«Над архітектурною концепцією кварталів «Ново-Молоково» працювала команда американських і російських архітекторів. Фасади будинків витримані в лаконічному сучасному дизайні. Такий же дизайн використовується і в облаштуванні суспільних просторів: дворів, ігрових майданчиків і під'їздів. Це дозволяє зберегти комфортний мікроклімат мікрорайону, уникнувши відчуття «кам'яних джунглів», характерного для великих міст», — розповідає комерційний директор RDI Юрій Лакеїв.

ЖК «Ново-Молоково» (Фото: RDI )

Всередині «Ново-Молоково» створені «двори без машин», діти можуть безпечно гуляти під вікнами. Численні дитячі майданчики обладнані спеціальними камерами, через які батьки можуть спостерігати за дітьми з допомогою онлайн-сервісу. На території комплексу є скейт-парк, доріжки для катання на роликових ковзанах і самокатах, а також доброзичливі для пішоходів громадські простору та прогулянкові маршрути.

Така атмосфера створює простір для розвитку культури добросусідства, кажуть в RDI. Для жителів «Ново-Молоково» створено культурний центр, який став справжньою точкою тяжіння для місцевих жителів. Тут щодня проходять тематичні майстер-класи, різні лекції і семінари, а також театральні вистави для дітей. Подібні заходи проводяться і в рамках всього житлового комплексу: під відкритим небом влаштовують виставки, сезонні фестивалі, ярмарки та спортивні свята.

«Крім цього, житловий комплекс цікавий своїми квартирами — всі вони вільного планування, простора, з високими стелями і панорамним склінням», — говорить Юрій Лакеїв. Мінімальна вартість однокімнатної квартири площею 43 кв. м — 3,4 млн крб, а середня вартість за 1 кв. м в цілому складає всього 67,9 тис. руб., уточнив Юрій Лакеїв.



Категория: Недвижимость