Найдорожчу квартиру в Москві оцінили в 7 млрд рублів


Опубликованно 14.10.2018 01:02

Найдорожчу квартиру в Москві оцінили в 7 млрд рублів

Найдорожча квартира на столичному ринку елітної нерухомості виставлена на продаж за 6,9 млрд руб. Мова йде про пятиуровневом пентхаусі площею 1,8 тис. кв. м, розташованому в житловому комплексі «Віденський дім» в 1-му Неопалимовском провулку, повідомляє міжнародна консалтингова компанія Knight Frank. Пентхаус у «Віденському домі» включає кілька спалень, вітальні, а також тир, приватну виноробню з дегустаційним залом та сигарної кімнатою і 23-метровий басейн.

Друге за вартістю пропозиція в столиці оцінюється в 5,2 млрд руб. За таку суму продається чотириповерховий особняк без оздоблення площею 3,7 тис. кв. м — це найбільший з усіх елітних об'єктів, виставлених сьогодні на продаж у Москві, вказують в Knight Frank. Особняк в класичному стилі розташований в Кривоарбатському провулку і має власну прибудинкову територію з облаштованою зоною відпочинку площею 0,17 га.

На третій сходинці — дворівневі апартаменти площею 1,3 тис. кв. м в готелі Four Seasons на Охотному Ряду за 4,3 млрд руб. В минулому році ці апартаменти очолили рейтинг найдорожчих об'єктів Москви. На четвертій сходинці опинилася дворівнева квартира площею 1 тис. кв. м. в житловому комплексі «Молочний провулок, 7» на Остоженке. Вартість пропозиції становить 2,8 млрд руб.

Замикають п'ятірку найдорожчих квартир Москви пентхаус площею 952 кв. м вартістю 2,5 млрд руб. Об'єкт займає весь верхній поверх елітного житлового комплексу «Гранатний провулок, 8», який вважається одним з найдорожчих будинків столиці.

Таким чином, загальна вартість п'яти найдорожчих квартир в Москві становить близько 21,7 млрд руб. При цьому дана цифра не є граничною, оскільки три з п'яти об'єктів, які увійшли до рейтингу Knight Frank, продаються без обробки — наявність ремонту значно збільшило б вартість нерухомості.



Категория: Недвижимость