Презентація Apple 2018: чим запам'яталося осіннє захід?Новини компаній


Опубликованно 16.10.2018 00:27

Презентація Apple 2018: чим запам'яталося осіннє захід?Новини компаній

12 вересня 2018 року відбулася всіма очікувана презентація Apple. Захід відбулося в місті Купертіно. Компанія підготувала безліч сюрпризів для своїх шанувальників. Світу показали три нових iPhone, смарт-годинник четвертого покоління Apple Watch Series 4. 30 серпня відомі блогери і журналісти отримали офіційне запрошення на презентацію Apple.

Краща техніка

Після анонсу Айфон 5 в 2012 році, Apple не змінює традицію. Захід світового масштабу проходить саме у вересні. Смартфони з Купертіно – це зразок досконалості.

Стильний дизайн, потужна апаратна складова, камери – iPhone підкорили серця мільйонів. Компанія впроваджує інноваційні технології, втілює в реальність самі серйозні ідеї.

Три короля

У 2018 році яблучний виробник представив три смартфона. Нові пристрої отримали імена:

· iPhone XR.

· iPhone XS.

· iPhone XS Max.

Перший – бюджетний варіант. Призначений для користувачів, не готових платити більше $900. Зовні доступна новинка ідентична з Айфон Х. Телефон без кнопки «Home» оснастили LCD Liquid Retina-дисплеєм. Смартфон доступний в яскравих колірних варіаціях. Любителі білого, червоного, блакитного, оранжевого кольору оцінять рішення компанії.

Характеристики двох останніх смартфонів довгий час тримали в секреті. І, нарешті, всі таємниці розкрилися. Флагмани обладнали новими процесорами А12 Bionic. Мобільні пристрої оснастили LTE-модемами від Intel. Телефони (Xs / Xs Max) обладнали OLED-екранами 5.8 6.5 дюймів відповідно. Також, в Xs версіях нових айфонів заявлена підтримка 2-х сім карт за допомогою технології eSIM.

Схожість з iPhone X

Зовнішній вигляд iPhone XS і iPhone XS Max практично ідентичний з раніше випущеної «десяткою». Новинки отримали оновлений сенсор в основний подвійний камері на два об'єктива.. Ціна на телефон з об'ємом пам'яті на 64 ГБ складе $999 і 1049$ за старшу модель. Також, Xs версії смартфонів отримали підтримку роботи з двома сім картами з допомогою технології eSIM.

За здоровий спосіб життя

Apple піклується про здоров'я своїх клієнтів. Компанія показала нову модель смарт-годин Apple Watch Series 4. «Родзинкою» фітнес-трекера стало наявність ЕКГ датчика, що вимірює ритм роботи серця. Його основне завдання – своєчасне попередження користувача про можливі проблеми з серцем.

Помітним зміною є збільшений дисплей. Більше екран – більше можливостей: стверджують фахівці.

Підводимо підсумок:

· Три смартфона отримали "безрамочные" екрани з "чубом" для Face ID.

· Стартова ціна на найбільш доступну модель смартфона - $749.

· Компанія випустила Xs версію смартфонів в новому кольорі Gold.

· Смарт-годинник отримали збільшений дисплей.

Коли в продажу?

Представники компанії Алло повідомили, що чекають новинки в Україні вже цієї осені. Але вже зараз компанія анонсувала цікаву можливість для зацікавлених покупців нової продукції Apple: Алло пропонує "зарезервувати" місце в електронній черзі, натиснувши на кнопку "Бути першим" на відповідних товарних картках новинок на сайті Алло. Це дасть можливість стати одним з перших покупців офіційної продукції Apple, після офіційного старту продажів в нашій країні.



Категория: Новости