Хмарочос в стилі сталінських висоток побудують в Москві до 2021 року


Опубликованно 08.11.2018 00:46

Хмарочос в стилі сталінських висоток побудують в Москві до 2021 року

У Москві до 2020-2021 років буде побудовано будівлю в стилі сталінських висоток. Про це повідомляє агентство «Москва» з посиланням на представників девелоперської компанії, що веде будівництво.

«Підготовчий період будівництва завершено, розпочато роботи з влаштування пальового підстави», — заявив агентству представник забудовника.

Багатофункціональний 31-поверхова будівля висотою 150 м зі шпилем планується звести за адресою: Ленінградський проспект, вл. 34 (майданчик знаходиться на перетині з Третім транспортним кільцем). Колись на цьому місці розташовувався ресторан «Софія», а пізніше — автостоянка готелю «Радянська».

Загальна площа нової будівлі складе 53 тис. кв. м. У висотному комплексі розмістять готель і офіси.

Мова йде про будівництво багатофункціонального комплексу «Алкон III». Відповідний архітектурний проект був схвалений владою столиці в 2014 році. Автором архітектурної концепції виступило петербурзьке бюро «Євген Герасимов і партнери». «Ідея висотки в цьому місці виникла у зв'язку з необхідністю створити нову містобудівну домінанту на Ленінградському проспекті», — йдеться на сайті архітекторів.



Категория: Недвижимость